Tallvillan

Tallvillan är ett tvåvåningshus som ligger ca 150 meter från havet. Huset har gammaldags charm med  slipade trägolv och glasveranda. Totalt 12 bäddar, boyta160 m2 (80+80). Söker du ett större hus att hyra tillsammans med släkt och vänner (max 12 personer), eller uppskattar du ett lite  rymligare boende, är Tallvillan rätt objekt  för dig.

 

På övervåningen finns kök, sällskapsrum med havsutsikt, badrum med dusch och WC samt tre sovrum med två sängar vardera. I köket finns spis, ugn, kyl/frys mikro, vattenkokare, kaffebryggare och brödrost. I sällskapsrummet finns 2 soffor samt TV (basutbud av kanaler).

 

Nedre våningen har en glasveranda på västsidan mot solnedgångarna med sittplats för 4-5 personer, ett mindre kök, ett rymligt matrum samt fyra mindre sovrum, varav två med våningssängar samt två enkelrum. Dusch och toalett. I köket finns en bänkspis (två plattor) med ugn, kyl, samt kaffebryggare och brödrost. Utomhus finns två grillar och trädgårdsmöbler för totalt 12 personer. Husdjur är ej tillåtna i Tallvillan som dock inte är allergisanerad.

 

För bokning/information, fyll i kontakt-formuläret eller skicka ett mail till: skogsbrynet@live.se eller ring Vicky på: 072 156 31 31

Kontakta oss

Success! Message received.